Qui som?

QUI SOM?
Badalona es Mou és una plataforma de defensa de l'ensenyament públic i de qualitat a la ciutat. En formen part la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Badalona i una gran representació del professorat de centres públics de la ciutat.

QUAN VA SORGIR LA PLATAFORMA?
Atenent la petició de suport que diversos claustres havien fet a les famílies, l'assemblen de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de centres públics de Badalona (FAMPAS Badalona) va decidir impulsar la Plataforma, que es va crear oficialment el 14 de desembre de 2010.

QUÈ VOLEM?
Defensar l'ensenyament públic Demanem a les administracions que donin prioritat a l’educació, i defensem el model d’educació pública, de qualitat, gratuïta, integradora i amb igualtat d’oportunitats d’accés al sistema.

Denunciar les polítiques que fan perillar la qualitat Creiem que algunes polítiques que impulsen el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Badalona posen en perill l'ensenyament públic, i per això promovem accions de protesta. Una mostra d'això és la nostra adhesió a la iniciativa Dimarts Groc, que segueixen 30 centres de la nostra ciutat.

Treballar per la unitat del món educatiu 
Badalona es Mou es un espai de treball conjunt entre professorat i famílies on es plantegen i es debaten temes educatius, buscant la unió i una postura comuna de tota la comunitat educativa.

Roda de premsa de presentació  14/12/2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada