dilluns, 4 d’abril del 2011

Aquesta és la nostra Carta de Compromís Educatiu

Organitzat per la Plataforma "Badalona es mou" constituïda per la F.A.M.P.A.S de Badalona i per moltes de les Escoles Públiques de la Ciutat, hem celebrat una jornada matinal de caire lúdic i reivindicatiu.


Aquesta Plataforma va neixer amb la voluntat de manifestar el seu rebuig a les mesures que , l'aleshores Departament d'Educació havia establert i que progresivament posava de manifest la baixa capacitat de negociació mantinguda amb la resta de sectors de la Comunitat Educativa. Ara el nou Departament d'Ensenyament ofereix diàleg, però adverteix de la falta de medis que comportarà l'obligada reducció de la despesa pública en matèria d'Educació. Sigui com sigui, segueixen havent-hi motius, doncs per tal què la plataforma es mantingui viva.

La jornada d'avui, més que reivindicativa, ha tingut un valor enorme pel que fa a la unitat de dos sectors que sovint hem estat separats quan no enfrontats, les famíles i els i les mestres. Avui ens hem posat d'acord en la necessitat de manifestar que l'Educació és una preocupació de tots i totes, que supera les reivindicacions de caire laboral, de caire social i fins i tot de caire polític.

Avui els dos sectors de base implicats en l'educació, famílies i mestres, hem signat la Nostra Carta de Compromís Educatiu col.lectiva on ens hem compromés a reivindicar allò que considerem basic per a l'educació de la ciutat i a seguir vetllant per tal que s'aconsegueixi.
 
Sergi Sabater
Director Escola Planas i Casals
Article publicat al Blog:
http://reflexionsdeducacio.blogspot.com/




Enhorabona a tots i totes.

1 comentari:

  1. Continuarem junts.
    L'ENSENYAMENT es massa important com perquè no lluitem plegats.

    Montse presi

    ResponElimina