dissabte, 9 d’abril del 2011

Badalona porta a l'Asemblea de FaPaC la febre Groga!

Avui a Lleida hem donat a conèixer als companys de les AMPAs federades a FaPac, la nostra iniciativa, i hem rebut el recolzament de molts assistents que no han dubtat ni un moment en posar-se la samarreta groga "SOS", per visualitzar el seu descontent amb les retallades plantejades per la consellera Irene Rigau.

Gràcies a totes i tots, hem de caminar plegats per un 
ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT!!
Recull informatiu:

La Plataforma "Badalona es mou" constituïda per la FAMPAS-Badalona i per moltes de les Escoles Públiques de la Ciutat, va neixer amb la voluntat de manifestar el seu rebuig a les mesures que , l'aleshores Departament d'Educació havia establert i que progresivament posava de manifest la baixa capacitat de negociació mantinguda amb la resta de sectors de la Comunitat Educativa. Ara el nou Departament d'Ensenyament ofereix diàleg, però adverteix de la falta de medis que comportarà l'obligada reducció de la despesa pública en matèria d'Educació. Sigui com sigui, segueixen havent-hi motius, doncs per tal què la plataforma es mantingui viva.

Ens hem posat d'acord en la necessitat de manifestar que l'Educació és una preocupació de tots i totes, que supera les reivindicacions de caire laboral, de caire social i fins i tot de caire polític. Els dos sectors de base implicats en l'educació, famílies i mestres, hem signat la Nostra Carta de Compromís Educatiu col.lectiva on ens hem compromès a reivindicar allò que considerem bàsic per a l'educació de la ciutat i a seguir vetllant per tal que s'aconsegueixi.


SOS ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT

A Badalona ja son 25 les Escoles les que paticipen del “dimarts groc” i hem distribuït més de 6.000 samarretes
Escola Llorens Artigas/ Escola Josep Carner / Escola Baldiri Reixac / Escola Planas i Casals /Escola Artur Martorell / Escola Rafael Casanova / Escola Llibertat / Escola Mercè Rodoreda / Escola Jungfrau  / Escola Joan Llongueras / Escola Badalona Port / Escola Bufalà / Escola Pau Picasso / Escola Antoni Botey  / Escola Salvador Espriu / Escola Gitanjali / Escola Rafael Alberti / Escola Josep Boada / Escola Joan Coret / Escola Lola Anglada / Escola Progués / Escola Folch i Torres / Escola Sant Jordi / Escola Montigalà / Escola Pere de Tera
I ara s'animen el mestres de l'Escola Alexandre Galí, i els pares del Bufalà.
Som més les plataformes que estan treballant en el mateix sentit com Castelldefels es mou, Alt Penedès es mou, el Garraf es mou i ara també Catalunya es mou..


Us animem a treballar per la unió de la comunitat educativa dels vostres territoris




1 comentari:

  1. Molt bona la imatge de la FEBRE GROGA, malaltia molt contagiosa que pot esdevenir EPIDÈMIA o PANDÈMIA.

    ResponElimina