dimecres, 29 de juny del 2011

On son els nostres centres públics licitats?

Centres Públics, amb acord de Govern i licitats!!!

Escola Bufala II (Les Ciències)
Escola Lola Anglada
Escola Montigalà
Institut Ventura Gassol
Escola Ventós Mir


On son els DINRS?????

"Ho lamento per les persones que són aquí avui, perquè aquest és el capítol que més baixa, el de les noves escoles, però és que hem prioritzat el professorat", ha afirmat la consellera aquesta tarda, en la seva compareixença a la comissió d'Ensenyament del Parlament, davant de set membres d'una plataforma reivindicativa d'Ampas de Badalona contra la retallada i contra els barracons, que assistia a la sessió.

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha confirmat avui que la partida que pateix una major retallada en el pressupost del seu departament per aquest 2011 és la inversió en la construcció de centres escolars, que baixa un 31,5%, quan la davallada global en els comptes d'Ensenyament és del 7,4%.

+info:http://www.ara.cat/societat/Rigau-confirma-retallada-prioritzat-professorat_0_507550068.html


Rigau ha atendido tras la sesión parlamentaria a un grupo de madres y padres de escuelas públicas de Badalona (Barcelona) que han reclamado con su presencia la construcción de nuevas escuelas que actualmente funcionan en barracones en este municipio.

Vestidos con camisetas amarillas, símbolo de la reivindicación que desarrollan desde hace meses, las madres han abordado a la consellera y le han pedido que construya más edificios escolares, como el prometido en el barrio de Bufalà de Badalona.

Irene Rigau les ha respondido que lo hará cuando lo permitan los presupuestos, ya que se ha encontrado con una treintena de obras escolares acordadas por el anterior ejecutivo tripartito que no tienen financiación, por lo que se deberán reprogramar su construcción.

+info: http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=862576

1 comentari:

  1. Hola David

    Podeu trobar a Badalona TV un reportatge de la moguda davant el Parlament... Osti, quina reepercussió!!!:

    http://www.tvbadalona.cat/noticia_video.php?no_noticia=3074&tvb=_tvb


    Badalona es mou al parlament

    29/06/2011
    Pares i mares d'algunes escoles de Badalona van tornar a sortir al carrer per complir amb les reivindicacions dels dimarts grocs, unes demandes que aquesta vegada s'han fet a Barcelona tot coincidint amb la reunió d'ahir a la tarda de la Comissió d'Ensenyament i Universitats. De moment la consellera d'ensenyament, Irene Rigau, va defensar ahir que una retallada del 7,4% en educació és positiva, tenint en compte que la mitjana del govern català se situa en el 10,5%.


    Àngel Garcia

    ResponElimina