diumenge, 22 de gener del 2012

Avui hem fet un pas endavant!!

Felicitats a totes i tots! i bona feina!!!

Avui hem fet un pas endavant!! Provinents de molts municipis més de 120 persones hem participat a l'Assemblea Groga donant compliment a una desig que des de fa temps s'ens imposava com a necessari, trobar-nos aquelles i aquells que des dels nostres territoris treballem, bé com mestres bé com a pares i mares, per un ENSENYAMENT PÚBLIC I DE QUALITAT i que hem trobat en el groc una manera de caminar plegats com a comunitat educativa.

Avui son moltes les mans que han participat en poder fer possible aquesta trobada gracies a les quals els mes petits han pogut gaudir de tallers, activitats, cançons, inflables a càrrec de "Recreativos BCN" i bellugar-se al ritme MoltaXamba de Camp de Rei,  i els grans han pogut compartir idees i experiències, Gràcies a tothom que s'ha mogut!


Per últim ressenyar aquesta frase de Eduardo Galeano citada avui a l'Assemblea

Acostumo a pensar que la utopia està a l’horitzó i, si faig deu passes, s’allunya deu passes, i si en faig vint l’utopia es col·loca vint passes més enllà; per molt que camini mai l’atraparé. Llavors, ¿per a què serveix la utopia? Doncs per això, per caminar.

Convidem a tothom a continuar caminant!!!!




http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/01/22/assemblea-groga-escola-publica-sants/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada