diumenge, 1 de setembre del 2013

#EducacióEnMarxa. De Badalona a Barcelona.

Finalment, aquest divendres 30 d'agost la 1a Marxa per l'Educació Pública va arribar a Badalona. Més d'un centenar de persones vam donar la benvinguda a les marxaires a la Plaça Pompeu Fabra passades les 20.30h.


Mentre esperàvem la seva arribada vam celebrar una assemblea ciutadana on, entre d'altres qüestions, vam parlar de les construccions pendents a diferents escoles de la ciutat, de la retallada en beques de menjador, i de l'acampada groga a la platja que es durà a terme el proper 19 d'octubre a diferents poblacions catalanes.

Al vespre, vam fer un sopar col·lectiu i vam ballar al ritme de la banda badalonina SLAP.




L'endemà, a les 10 del matí i des de la Plaça de la Vila prop de 500 persones vam acompanyar fins a la sortida de Badalona la darrera etapa de la Marxa per l'Educació Pública.

Durant una setmana aquesta Marxa ha caminat per diferents poblacions catalanes sumant nombrosos suports i adhesions, alhora que donava el tret de sortida del nou curs, que enguany ha començat el dia 24 d'agost a Ribes de Freser, amb la intenció de continuar la lluita en defensa de l'escola pública de qualitat i en contra de les retallades dels serveis públics.

Aquí teniu un recull de les notícies sobre la Marxa publicades en diferents mitjans de comunicació.


Badanotis


La Sexta

324

El Punt Avui

Vilaweb

eldiario.es

BTV
Europapress

Público.es
El Mundo





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada