dijous, 7 de juny del 2012

L'alcalde de Badalona: "Donarem un cop de mà a la reutilització dels Llibres de Text"...Com?


Si bé és cert que la voluntat de l'alcalde de Badalona, expressada avui davant dels micròfons de ComRàdio és la de "donar un cop de mà a la reutilització de llibres", la realitat que estan visquen els i les responsables dels projectes de socialització dels centres públics de Badalona és ben diferent, han de decidir "congelar" els programes de socialització o arriscar-se a avançar uns calers que no saben si recuperaran.

L'Ajuntament no ha lliurat el projecte per escrit, tal com vam demanar el passat 10 de maig la junta de FAMPAs i els representats de les direccions dels centres públics.

El dia 22 acabarà aquest curs, la propera setmana s'han de reunir per darrera vegada els consells escolars. A data d'avui no existeix cap tipus de concreció de com aquest 3.000.000 € que gestionarà una empresa privada, que per cert s'ha de triar mitjançant concurs públic.... aniran a parar a la reutilització de llibres.



La gratuïtat promesa dels llibres de text
Respecte de la gratuïtat dels llibres de text inclosa en el seu programa electoral i encara no executada, l'alcalde del PP ha defensat la mesura i ha acusat la direcció d'alguns centres educatius públics de Badalona de no voler-la aplicar.

"Estem buscant d'on traiem els diners i ho començarem a aplicar. És una mesura per ajudar les famílies però ens estem trobant que la direcció d'alguns centres públics no ho vol", ha assegurat.

+info: http://www.lamalla.cat/infolocal/noticies/article?id=1032774

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada