Info & Docs | #BDNVilaGroga

La Plataforma ciutadana en defensa de l’educació pública BADALONA ES MOU, que agrupa a les associacions de mares i pares, la seva federació FAMPAS, professorat i equips directius, després d’un procés de debat, hem elaborat una proposta, refrendada a l’assemblea del passat 26 de novembre, per demanar que Badalona es declari “Vila Groga”.

Terrassa, Cerdanyola, Santa Coloma de Gramenet, l’Hospitalet, són algunes de les diverses ciutats i pobles que ja ho han fet. Pensem que la nostra ciutat, bressol també del moviment de les samarretes grogues i sempre present en la defensa del model d’educació pública, ha de formar part d’aquest moviment i ho ha de fer amb la màxima solemnitat.

La nostra voluntat, com a comunitat educativa, és que la declaració no sigui només un acte formal, voldríem que el contingut del document, Ideari Vila Groga, sigui assumit per tots els grups municipals i per l’Ajuntament Ple, com a línia de treball pels propers anys.

El passat dia 27 de gener es va aprovar per amplia majoria al Plenari del CEM celebrat a l'escola Planas i Casals que també va acordar que en nom de tota la Comunitat Educativa, elevi la demanda al Ple de l’Ajuntament per que sigui aprovada a la sessió del proper mes de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada