Samarreta #SOSEducacióPREMI TIME OUT 2013
SOS Educació premi a la millor iniciativa ciutadana 2013
La revista Time Out per votació popular ha distingit SOS Educació com a millor iniciativa ciutadana de l’any 2013!

fad
 MEDALLA FAD 2014 
Samarreta GROGA "SOS Ensenyament Públic de Qualitat
"Valorem d'aquesta iniciativa ciutadana no només l'esforç valent i reivindicatiu que fan -conceptualment necessari en les circumstàncies actuals- sinó també els aspectes formals de la seva comunicació, en la qual creen una imatge corporativa contundent, resolta d'una manera clara i molt senzilla d'utilitzar"PREMI FAPAC 2014 
Entitat cívica: Badalona Es Mou
"FAPAC ha premiat a la plataforma com a entitat cívica que ha traslladat les seves reivindicacions a altres ciutats catalanes. Un exemple és el de les samarretes grogues “SOS *Ensenyament Públic de Qualitat” que es van gestar a Badalona i ara ja les porten escoles públiques de moltes ciutats de Catalunya."


Historia de la samarreta GROGA "SOS ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT"

LEMA:
A finals del curs 2009/2010 un grup de mestres a Matorell fan les primeres samarretes amb el lema "SOS ENSENYAMENT PÚBLIC"  per defensar el boicot a les sortides, però de color verd festuc!!! 

COLOR:
A començaments del curs 2010/2011 a Castelldefells la plataforma de mestres Castelldefels es mou van triar el GROC, més llampant que l'anteriorrespectant el text de Martorell.

SIGNIFICAT:
A Badalona a l'octubre de 2010 FAMPAs-Badalona decideix triar aquesta samarreta com a SÍMBOL D'UNIÓ DE LA COMUNITAT EDUCATIVA. Quan el professorat de la nostra ciutat va plantejar el boicot a les sortides i van demanar el suport de les famílies. Les famílies van decidir fer costat al professorat en comptes de plantejar una posició d'enfrontament i començar d'aquesta manera un nou camí cap a l'entesa en la defensa de l'Ensenyament Públic de Qualitat. 

Aquesta entesa dona lloc a Badalona es mou,  amb el suport econòmic de les AMPAs de la nostra ciutat ha coordinat la distribució centralitzant les peticions de centres d'arreu de Catalunya..i ja van més de 100.000 Samarretes Grogues SOS ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT , altres plataformes també han distribuït samarretes i d'aquesta manera..El GROC ja no és un color o una samarreta, és una forma de defensar tots junts un ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT

Com fer la petició de samarretes:


1.Sol·licitar per correu electrònic a badalonaesmou@gmail.com document de petició de samarretes, amb tota la informació (preus, període de lliurament, com fer el pagament...)

2.Donar a conèixer la iniciativa a la comunitat educativa del vostre centre.

3.Retornar la petició completament omplerta,a la l'adreça de correu electrònic indicada al formulari.
[Les comandes seran rebudes de dilluns a dijous i el lliurament es realitzarà entre el dimecres i dijous de la següent setmana]

4.Una vegada enviada la petició fer el pagament mitjançant transferència bancaria número de compte indicat al formulari.

5.Rebreu les samarretes a l'adreça postal que haureu indicat al formulari.

6.Posar-se la samarreta tots els Dimarts!!!! i enviar-nos una foto!!!!Badalona es mou, no intervé en el procés de cobrament ni enviament, d'aquesta manera podeu fer-vos amb la samarreta a preu de cost.


Dimarts Groc
Directors, professors i mares i pares de Badalona ens mobilitzen conjuntament contra les retallades de l'ensenyament públic a través de la plataforma 'Badalona es mou', una iniciativa on pretenem lluitar contra els problemes que està patint l'escola pública i que portarà a terme diferents accions com l'anomenada 'Dimarts Groc'

La iniciativa "Dimarts Groc" consisteix en que pares, mestres i alumnes portin cada setmana una samarreta groga amb el lema SOS Ensenyament Públic de Qualitat" per tal de visualitzar aquestes protestes.

A Badalona som 30 Escoles les que participen d'aquesta iniciativa, i hem distribuit més de 100.000 samarretes, no només a Badalona, també a Escoles i Instituts de tota Catalunya!