dimarts, 20 de maig del 2014

Assemblea Escola Baldiri Reixac de Badalona

Assistència d'unes 35-40 persones, incloent-hi regidors i parlamentaris d'ICV i PSC. 
Hora: 17:15

Les mares informen de la visita que han fet aquest matí als Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament al carrer Casp. La senyora Llobet els ha dit que parin de fer soroll i de sortir a la tele perquè donen mala imatge. Elles han contestat que naranjas de la china, o sigui, que no pararan. Resposta de manual.

La parlamentària proposa donar visibilitat al parlament de Catalunya via moció. Li pregunten si hi ha més casos de tancament de línies i ella respon que sí, moltes, moltíssimes, afegeixen altres fonts. Afegeix informacions legals i recomanacions pràctiques.

Segueix un discurs mitineru amb referències tòpiques de l'esquerra, del tipus La unión hace la fuerza i similars. FAMPAS i Bdnesmou repliquen ensenyanant la seva tarjeta de visita.

Una mestra molt llesta recorda que cal aprofitar que estem enmig de la campanya electoral. Es proposa fer una nova visita al carrer Casp demà a les 10. Rosa Espeja agafa el guant i s'ofereix a liderar la delegació del Baldiri. Li han agafat carinyo a la Llobet. Que qui és la Espeja? Mare del cole, ex alumna i ex companya del CN Cardenal de inefable nombre, una líder local que promet.

Més propostes: fer una cadena humana que simbolitzi la unió de la comunitat educativa en lluita. Aprofitant que demà és el mercadillo de la Salut es muntarà una mesa amb pancarta i octavetes per fer difusió de la cadena que, en princip, tindrà lloc el dijous a les cinc de la tarda.

L'Escola Baldiri Reixac de Badalona reivindica que no li tanquin una línia de P3 amenaçada per la vergonyosa tisora i un ascensor.

Fi de la crònica. El dentista espera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada