divendres, 16 de maig del 2014

#PeredeTera manté el P3! Continuem! Convocatòria assemblea #BaldiriReixac

Ahir a la tarda, 15 de maig, a l'assemblea celebrada a l'escola Pere de Tera vam rebre una de les millors notícies possibles (encara ens falta rebre'n una altra): l'aula de P3 del Pere de Tera no es tanca! 


Ja hi ha qui es posa la medalla (normal, estem en plena campanya electoral), però totes les que ahir estàvem a l'assemblea sabem qui som els autèntics artífexs d'aquesta victòria. 

En primer lloc, les famílies que havent quedat fora del centre per culpa d'aquesta retallada d'última hora, i a traïció, han lluitat per a obtenir la plaça de P3 en el centre públic que havien triat en primera opció. 

En segon lloc, tota la comunitat educativa del centre que ha donat una resposta conjunta i ferma en la defensa de l'aula de P3 suprimida. 

I finalment, però no menys important, la unió de tota la comunitat educativa i de les entitats de Badalona que han entès i assumit que les 25 places públiques de P3 que ens volien suprimir, no les perdia l'escola Pere de Tera, sinó la ciutat de Badalona.

Una vegada més hem pogut comprovar que quan ens unim i anem totes a una som prou fortes per a vèncer i fer que l'escola pública surti victoriosa d'un nou atac. Enhorabona a tots i a totes per fer-ho possible!

Amb la nostra lluita conjunta hem aconseguit que les escoles públiques Pau Picasso, Pere de Tera i Rafael Alberti (que aquest curs ja havia perdut una aula de P3 i que el curs vinent la recuperarà) mantinguin les dues línies de P3.

Però no ens aturarem aquí, tot el contrari, amb aquest triomf agafem forces per a continuar lluitant perquè l'escola Baldiri Reixac, i de retruc la ciutat de Badalona, també recuperi l'altra aula pública de P3 suprimida.

Per això, la comunitat educativa de Badalona i el teixit associatiu de la ciutat conjuntament amb la gent del Baldiri Reixac us convoquem a una assemblea avui divendres per a seguir lluitant.

Dia:     divendres, 16 de maig
Hora:   19h
Lloc:    Escola Baldiri Reixac
           Carrer de Juan Valera, 159, 
           http://goo.gl/maps/5z5uU

Juntes podem!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada