dissabte, 17 de maig del 2014

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA PERMANENT DEL BALDIRI REIXAC DE BADALONA

L’ESCOLA BALDIRI REIXAC ESTÀ EN LLUITA PER A RECUPERAR L’AULA SUPRIMIDA DE P3 I L’ELIMINACIÓ DE LES BARRERES ARQUITECTÒNIQUES DEL CENTRE.




Badalona, 16 de maig 2014

Aquesta tarda s’ha constituït a l’escola Baldiri Reixac de Badalona l’assemblea permanent formada per la comunitat educativa del centre i de Badalona així com de membres d’entitats i associacions de la ciutat compromesos amb la defensa de l’educació pública. Hem pres aquesta mesura per reclamar l’aula de P3 que s’ha suprimit malgrat la demanda que hi ha al centre i a la zona educativa.

Per altra banda, les barreres arquitectòniques, que incompleixen la normativa vigent, impossibiliten l’accés dels alumnes amb discapacitat motrius, escolaritzats en el centre, a tots els espais educatius i recursos. Aquesta reivindicació, que fa tres anys que es reclama, no ha estat atesa pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ni per l’Ajuntament de Badalona, i discrimina els alumnes amb aquesta dificultat, vulnerant el seu dret a ser escolaritzats amb normalitat.

Continuarem en assemblea permanent fins que aconseguim aquestes demandes, és a dir, el P3 que ens han tret tot i la demanda que hi ha hagut i el compromís de l’adaptació del centre abans del 15 de setembre, data de l’inici de curs.

Demanem als representants de la ciutadania, que tenen la responsabilitat de garantir els drets fonamentals a tota la població, respostes concretes i solucions immediates a aquestes reivindicacions. 

Fem una crida a les entitats i associacions per a que us afegiu a la nostra lluita. Els nostres drets estan en perill i cal defensar-los. Juntes ho aconseguirem.

Assemblea Permanent del Baldiri Reixac de Badalona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada