dijous, 8 de maig del 2014

L'alcalde de #Badalona ens menteix sobre el tancament d'aules de P3

Prop d'un centenar de veïns de Llefià i de La Salut van reclamar ahir a la tarda a l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, que s'aturi el tancament de les dues aules de P3 de les escoles Pere de Tera i Baldiri Reixac per al curs vinent. L'alcalde ha respost als ciutadans dient que la decisió és del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i que tant ell com els seus regidors treballarien per a evitar-ho.

El que no ha explicat el senyor alcalde és que la planificació del mapa escolar, és a dir, el nombre de grups escolars de la ciutat per al curs vinent és el resultat de l'acord i del consens entre el Departament d'Ensenyament i l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament.




El senyor alcalde menteix a les famílies dient que no té cap responsabilitat en el tancament d'aules, dient que farà tot el possible per a evitar-ho, i mentirà quan aquest tancament es faci efectiu tot excusant-se en que la responsabilitat és de la Generalitat.


Coneixem molt bé aquesta tàctica, ja l'ha utilitzada amb els llibres de text i les beques de menjador. No ens deixem enganyar, no deixem que les seves falses promeses facin que la ciutat de Badalona perdi 50 places públiques de P3 que els nostres infants necessiten.


No permetrem que es tanqui cap més aula.

Lluitarem per l'escola pública que Badalona es mereix.

1 comentari: