dilluns, 6 de juny del 2011

8J

Aclariment:

La convocatòria del 8J la fan TOTS els sindicats dirigida a tots els empleats de tota la funció pública a la plaça sant Jaume, es convoca als treballadors de tots els serveis públics (com també ja es va fer el 14 d'abril també a la plaça sant jaume: ensenyament, educació, sanitat, funció pública, municipals... )




[Això no vol ser una crítica als sindicats, només una reflexió per a tots, segurament als sindicats els hi és més fàcil organitzar aquest tipus d'accions, peró hem de ser capaços d'articular una resposta unitària de professionals i usuaris, per donar una nova dimensió a les protestes convencionals, plenes de banderes i d'incials, una nova dimensió que passi per aportar consensos i solucions alhora que es denuncien les decisions unilaterals i problemàtiques.] David Guerrero



3 comentaris:

  1. Totalment d'aacord: una resposta unitària, en defensa dels serveis públics, on estiguin els ciutadans, les famílies, els usuaris,... i els treballadors.

    ENDAVANT!

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord calen altres maneres de fer, altres estratègies, altres recursos on tothom s'hi senti identificat. Ja n'hi ha prou de fer i desfer sense comptar amb la gent!!!

    ResponElimina
  3. Cal participació i organització, cal ser un moviment fort i unit per tal que siguem presents. Cal dir prou!! Les organitzacions estan al servei de les persones i no al revès!

    ResponElimina