dimecres, 24 d’agost del 2011

Sense beques menjador durant 5 anys

Font: http://www.3cat24.cat/

L'Ajuntament de Badalona limitarà l'accés a les beques menjador. El consistori està preparant un nou reglament que fixarà dues noves condicions per poder accedir a aquestes beques: tenir residència legal a l'estat espanyol i estar empadronat a Badalona els últims cinc anys. També podran accedir a les ajudes aquelles famílies que hagin estat empadronades a la ciutat, de manera intermitent, durant set anys. Una altra de les novetats és que serà el mateix Ajuntament, i no les escoles, com fins ara, qui decidirà a qui atorga les beques.


La mesura, una promesa electoral de l'alcalde Xavier García Albiol, s'aplicarà ja aquest curs i afecta només una part de la beca menjador.


Badalona no és el primer municipi que modifica les condicions per accedir a aquesta ajuda. També ho ha fet Reus, que ha retirat les subvencions a famílies que no estiguin empadronades al municipi com a mínim uns dos anys.
 
Font: http://www.ara.cat/
 
L'objectiu del govern de Badalona és aprovar el nou reglament durant el mes de setembre perquè es pugui començar a aplicar durant el mes d'octubre. Gómez recorda que les beques menjador s'atorguen mensualment i, per tant, no s'aplicaran amb caràcter retroactiu, sinó que seran vigents coincidint, pràcticament, amb l'inici del curs escolar 2011-2012. 
+info:
http://www.3cat24.cat/noticia/1344546/barcelones/LAjuntament-de-Badalona-deixa-els-nouvinguts-sense-beques-menjador
http://www.ara.cat/politica/Albiol-beques-menjador-cinc-anys_0_541146464.html
 
 

2 comentaris:

  1. Me parece una medida discriminatoria. A partir de ahora, los de badalona no se podran juntar con los de san adrian, ni tampoco con los de santa coloma de gramanet. Pero en que nos hemos convertido. Cada familia tiene una situación personal. Y yo soy de santa coloma, y la calle de enfrente es Badalona. Justo donde está el colegio de mis hijos y de muchos más padres. Que conste que esa discriminación no la hace Santa Coloma de Gramanet, ni san adrian de besos

    ResponElimina
  2. Me parece una medida discriminatoria. A partir de ahora, los de badalona no se podran juntar con los de san adrian, ni tampoco con los de santa coloma de gramanet. Pero en que nos hemos convertido. Cada familia tiene una situación personal. Y yo soy de santa coloma, y la calle de enfrente es Badalona. Justo donde está el colegio de mis hijos y de muchos más padres. Que conste que esa discriminación no la hace Santa Coloma de Gramanet, ni san adrian de besos

    ResponElimina