dijous, 13 d’octubre del 2011

Tardor Calenta!

13/ OCTUBRE

Des de Cornellà ens ha arribat aquest mail. Allà hi anirem a donar suport! 19'00 a l'IES FRANCESC MACIÀ - CORNELLÀ


"Benvolguts companys de la marea groga, des de la conselleria ja s'han sentit les primeres manifestacions, així el dimarts abans de tancar el centre, el nostre director ens comunicava als 4 gats que encara quedaven per allà que des de la inspecció, la delegació del baix llobregat i la conselleria es prohibía expresament qualsevol tipus de tancament. Des de l'assemblea d'alumnats i amb comunicats al professorat d'aquest incident, us podem dir que n'estem decidits a tirar-lo endavant, que la defensa de l'ensenyament públic va més enllà de la política de por que ens volen imposar, per això demanem tot el suport possible, no cedirem a les seves amenazes que volen conduir al desmantellament de l'estat del benestar"



14/ OCTUBRE


 El divendres 14 d'Octubre cap a les 13h hi ha una concentració davant el Consorci!!      13h PLAÇA URQUINAONA -  BARCELONA





15/ OCTUBRE

El 15 d'octubre persones de tot el món prendran els carrers i les places.


Des Amèrica a Àsia, des d'Àfrica a Europa, la gent s'està aixecant per reclamar els seus drets i demanar una autèntica democràcia. Ara ha arribat el moment d'unir-nos tots en una protesta no violenta a escala global. Els poders establerts actuen en benefici d'uns pocs, desoint la voluntat de la gran majoria, sense importar-los els costos humans o ecològics que hàgim de pagar.

Cal posar fi a aquesta intolerable situació. Units en una sola veu, farem saber als polítics, ia les elits financeres a les que serveixen, que ara som nosaltres, la gent, els que decidirem el nostre futur. No som mercaderia en mans de polítics i banquers que no ens representen.


El 15 d'octubre ens trobarem als carrers per posar en marxa el canvi global que volem. Ens manifestarem pacíficament, debatrem i ens organitzarem fins aconseguir-ho.

19/ OCTUBRE
 

ASSEMBLEA GROGA

Escola Llorens Artigas de Badalona 19h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada