dilluns, 15 d’octubre del 2012

Assemblea de Badalona es mou el proper 22 d'octubre

Tot just farà dos anys que “Badalona es mou”  va començar a treballar amb l’objectiu d’aplegar a tota la gent que formem part de la Comunitat Educativa. El 28 d’octubre de 2010 ens trobàvem els representants de les direccions i AMPAs dels centres públics de la nostra ciutat amb el propòsit d'iniciar una feina conjunta, i vam triar la samarreta groga per visualitzar aquesta unió, amb un lema clar, urgent i ple de complicitat:“SOS, ENSENYAMENT PÚBLC DE QUALITAT”.

Des d’aleshores han estat moltes les accions que hem tirat endavant i Badalona ha esdevingut un referent per a altres municipis.

Després de l’experiència d’aquest darrers dos anys ens toca consolidar aquest magnífic espai de trobada i, per això, el proper dilluns 22 d’octubre us convoquem a AMPAs, Professorat, Direccions i Estudiants, amb el convenciment de què és possible desenvolupar aquesta tasca de defensa de l’Ensenyament Públic de manera conjunta.

L’objecte de la trobada serà debatre i establir una dinàmica de funcionament consensuada que ens permeti treballar conjuntament d'una manera més efectiva, i concretar les accions a portar a terme.  La consolidació de “Badalona es mou” ha de generar un diàleg fluid entre els diferents sectors i una concreció en propostes que tinguin l’origen i el recolzament de la gent que  ens movem a Badalona.

Estudiants, Professorat, Famílies i Direccions per un Ensenyament Públic de Qualitat!

Assemblea Badalona es mou
Data: 22 d’octubre de 2012
Lloc: Escola Artur Martorell
Hora: 18h

Roda de Prensa presentació de  Badalona es mou, desembre 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada