dijous, 13 de desembre del 2012

Signatures Suport Conservatori / Escola de Música

Des de fa 30 anys, el Conservatori de Badalona i l'Escola de Música Moderna de Badalona, integrats en el Patronat de la Música de Badalona, són centres educatius que representen una referència indiscutible en el  panorama de l’ensenyament musical del nostre país. De les seves aules n’han sortit molts músics d’alt nivell i projecció internacional, que ocupen posicions rellevants en l’escena musical actual.

També s’hi han format milers de badalonins que sense haver derivat cap a la professionalització musical, gràcies a la seva etapa en aquests centres, han integrat al desenvolupament de la seva personalitat els beneficis i valors inherents en l’aprenentatge de la música. i són avui ciutadans més creatius, més cultes, més sensibles i més competents i emprenedors en els seus equips de treball.

Tanmateix, durant aquests últims mesos, s'ha creat un preocupant clima d'incertesa al voltant de la continuïtat d'aquest projecte educatiu i musical de llarg alè. Aquesta situació afecta els seus treballadors, que malgrat aquesta situació han reiterat en tot moment el seu compromís amb els centres i amb les gairebé 700 famílies que han dipositat en ells la seva confiança.

Davant d'aquesta circumstància, els sotasignats,  tots ells membres de la comunitat educativa, pares  professors i alumnes,  volem expressar el nostre suport al Conservatori i a l’Escola de Música Moderna de Badalona i reclamem de les administracions que els fan possible, l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat de Catalunya, tots els esforços necessaris per tal de garantir la continuïtat de la tasca que en favor de l’educació i la cultura fan uns dels centres amb més tradició i prestigi del país.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada