diumenge, 28 de juliol del 2013

#ParaSOS a la platja de Badalona

Aquest dissabte vam lliurar els Para-SOS a la gent que els havia comprat a través del projecte Verkami, i també en vam vendre uns quants a les persones que es van acostar a la platja de Badalona.

Aquí teniu un recull d'imatges de la jornada que ens ha fet arribar el company Carles Navarro.


Si us ha sabut a poc i voleu veure totes les imatges, visiteu el següent enllaç: ParaS;-)S

La gent de Badalona no parem ni per vacances, i és que no ens falten raons per continuar la lluita, tot i que el curs acadèmic ja s'hagi acabat, perquè les retallades i les agressions a l'escola pública de qualitat no tanquen per vacances i continuen al llarg de tot l'any.

Així doncs, a Badalona es mou continuem treballant per preparar les properes accions.

  • En primer lloc, els dies 30 i 31 d'agost acollirem la 1a Marxa per l'Educació Pública (http://assembleagroga.info/marxa) que entre els dies 24 i 31 d'agost es durà a terme en defensa de l'Educació Pública sense retallades, en català, inclusiva, democràtica, laica, i per al poble. El recorregut anirà des de Ribes de Freser fins a Barcelona.
          Durant el mes d'agost us anirem informant de les activitats que realitzarem a Badalona.


  • A continuació, des de Badalona es Mou en col·laboració amb altres assemblees i plataformes que defensen un ensenyament públic i de qualitat volem pintar les platges de groc aquest estiu, i alhora estem treballant en una acció a la platja de Badalona, així com en altres espais de la geografia catalana. L'acció serà el 19 d'octubre però encara no us podem avançar molts més detalls, us n'anirem informant.

Ara, mentrestant us animem a continuar lluint les vostres samarretes, gorres, enganxines i para-sols grocs allà on estigueu aquest estiu i enviar les vostres imatges a la pàgina de facebook Estiu GROC (https://www.facebook.com/EstiuGroc).

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/badalona/badalona-mou-tenyeix-platja-groc-2540371

http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6924

1 comentari:

  1. Hola,vaig enviar-vos un email i també un twitt per que nosaltres érem de vacances fora de Badalona quan vau lliurar el para-sol... No he obtingut resposta. Com podem fer per recollir-lo? Encara estem interessats en tenir-lo. Gràcies.

    ResponElimina