divendres, 21 de març del 2014

Construcció IES Ventura Gassol

L’Ajuntament de Badalona ha convocat aquest dissabte un acte per presentar el projecte de l’esplanada de Manuel Moreno Mauricio. Aprofitem l’avinentesa per recordar la postura manifestada al respecte per la Junta de l’AMPA de l’Institut Ventura Gassol, d’acord amb l’opinió expressada en l’Assemblea general ordinària del passat 23 d’octubre:


“Quant al projecte previst per a l’Ajuntament de Badalona per a l’esplanada de Manuel Moreno Mauricio, la Junta de l’AMPA del Ventura Gassol, d’acord amb l’opinió expressada en l’Assemblea general ordinària del passat 23 d’octubre, manifesta que:

L’esplanada de Manuel Moreno Mauricio ha d’ubicar el nou institut Ventura Gassol, juntament amb la resta d’equipament educatius.

La construcció del nou institut Ventura Gassol té la condició de prioritària, segons el propi compromís de la Generalitat de Catalunya.

El pressupost base de licitació del projecte de l’Ajuntament és de 578.483,60 €, una quantitat que ens sembla molt elevada per un projecte provisional, la vigència del qual resta supeditada a la construcció del nou edifici de l’institut.

S’ha de condicionar adequadament l’esplanada (pavimentació i il•luminació), però creiem que no cal fer la despesa pressupostada, part de la qual es podria dedicar al manteniment d’altres zones de jocs infantils ja existents al barri.

Tot i el temps transcorregut -aviat farà set anys de la cessió de l’Ajuntament de Badalona a favor de la Generalitat d’aquesta parcel•la i tres de l’aprovació del Govern d’una dotació pressupostària per a la construcció del nou Ventura Gassol- no renunciem al nostre dret a un ensenyament de qualitat e unes instal•lacions dignes.”

Junta de l’AMPA IES Ventura Gassol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada