diumenge, 1 de juny del 2014

2a edició Premis FaPaC: Badalona Es Mou entitat cívica 2014

Aquest matí la FaPac (Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya) ha celebrat la 2a edició dels premis FaPac al Passeig Lluís Companys de Barcelona. En aquest acte s'han lliurat, entre d'altres, els següents premis:

- Tothom a l'AMPA
- AMPA Solidària
- Fem xarxa per l'èxit escolar. 

A més de premiar la tasca de les AMPAS d'arreu de Catalunya, també s'han lliurat premis a diferents entitats que han destacat per la seva acció en defensa de l'escola pública:

- Mitjà de comunicació: Televisió de Lleida
- Administració pública: Síndic de Greuges
- Entitat cívica: Badalona Es Mou

Volem agrair a la FaPaC aquest nou reconeixement a la feina que, des de Badalona, ja fa temps que realitzem tota la comunitat educativa en defensa de l'escola pública.

Aquest nou reconeixement de la feina feta per tota la comunitat educativa de Badalona, en forma de premi a Badalona Es Mou, ens anima a continuar lluitant per l'escola pública que volem i ens mereixem: una escola pública, de qualitat, en català, inclusiva, democràtica, laica, participativa, diversa, i per a tothom.


Aquest premi ens anima també a continuar lluitant per a evitar el tancament d'aules de P3 públiques (#TotsSomBaldiriReixac) i per a que disminueixi el nombre d’alumnes per aula i afavorir la diversitat  potenciant les habilitats i capacitats dels infants i obrint així una porta al seu futur.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada