dissabte, 30 d’agost del 2014

#MarxaEducativa2014 dinar a l'escola Baldiri Reixac

Avui, finalment, la 2a Marxa per l'Educació arriba a Barcelona per cloure una setmana de ruta per Catalunya en defensa de l'educació pública, des de bressol fins a universitat, amb una manifestació des de Pla de Palau fins al Parlament (Barcelona) a les 18.30h.

Abans, però, la Marxa ha creuat Badalona, entrant des de Montgat per la platja de la Barca Maria, i, fent una cercavila per la nostra ciutat, ha arribat a l'escola Baldiri Reixac (al barri de La Salut) on hem compartit un dinar i hem recuperat forces per a afrontar el darrer tram de la Marxa.

La Marxa ha triat l'escola Baldiri Reixac per a fer la seva parada badalonina perquè aquesta escola ha esdevingut en els darrers mesos un clar exemple de la lluita contra la privatització i les retallades de l'educació pública.

El Baldiri Reixac continua lluitant per a recuperar l'aula de P3 suprimida per al curs 2014-15 i per a la instal·lació d'un ascensor que permeti a dues alumnes del centre amb mobilitat reduïda poder tenir una correcta escolarització sense cap mena d'entrebanc.

Al llarg del matí hem preparat un bon àpat per als marxaires, que finalment han arribat a l'escola passades les 13.30h. Allà han pogut descansar i refer forces, i alhora també han comprovat de primera mà que encara no s'han iniciat les obres per a la instal·lació de l'ascensor, tal i com l'ajuntament i el departament d'ensenyament s'havien compromès a fer durant aquest estiu.

Passades les 15h, la Marxa ha reprès el seu camí, i es preveu que abans de les 19h ja haurà arribat a Pla de Palau, i podrà així iniciar la manifestació fins al Parlament. Així doncs, afanyeu-vos, encara hi sou a temps per sumar-vos-hi, perquè en la defensa de l'escola pública totes juntes fem força!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada