divendres, 12 de febrer del 2016

El proper 23 de febrer, fem #BDNVilaGroga

Badalona Vila Groga, en poc menys de quinze dies de campanya ja hem sumat més de 300 adhesions individuals i més de 60 adhesions d'entitats!


Ara, però, hem de seguir sumant adhesions, perquè ens agradaria que el 23 de febrer a les 18h la Plaça de la Vila s'omplís de gom a gom per a donar suport a tots els grups municipals que defensaran la declaració de Badalona Vila Groga en el Ple Municipal.

Us demanem que ens ajudeu a continuar fent difusió de la campanya d'adhesions i per això us proposem que imprimiu el document i en feu difusió (
díptic informatiu), i també que us feu una foto amb la bafarada que trieu i que la compartiu a les vostres xarxes socials.


#23 febrer

18h | Plaça de la Vila

I, és clar, el dia 23 a les 18h us esperem a la Plaça de la Vila amb la vostra bafarada i amb moltes ganes de celebrar que Badalona és Vila Groga!


#BDNVilaGroga

Digues la teva!!!

Podeu per fer-vos la foto amb la bafarada "Badalona Vila Groga. Ciutat per l'Educació Pública de Qualitat" o bé, fer la vostra pròpia bafarada amb el nom de la vostra entitat i el vostre missatge. Tot s'hi val.


#Adhesions


A l'enllaç trobareu el formulari i llistat d'adhesions
http://badalonaesmou.blogspot.com.es/p/ad.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada