dilluns, 8 de novembre del 2010

Comencem a caminar junts professors i pares per ser més forts.‏


Badalona 8 de novembre de 2010

Per la retallada de recursos
Per la falta de consens en la implantació del Nou Calendari Escolar
Perquè busquem  que el Departament d'Ensenyament negocii una solució a l' aturada de les colònies i sortides,
I per què es va arribar aquest acord en la última Assemblea de la Federació d'Ampes de Centres Públics de Badalona, celebrada el dia 30 de setembre de 2010.
Fampas-Badalona ha promogut la creació de "Badalona és mou", un espai de trobada de professors i pares. Una plataforma que ens ha de permetre donar una resposta unitària de la comunitat educativa de Badalona que ens faci més forts davant la problemàtica actual en matèria d'ensenyament.
El dia 28 d'0ctubre va tenir lloc la primera trobada de FAMPAS-Badalona amb els representants del Directors de les escoles d'educació infantil i primària de Badalona, amb l'objectiu de fer arribar el recolzament de la Federació a la tasca dels professors.
, amb l'objectiu de compartir el neguit  per la situació que sofreix  l'ensenyament públic a la nostra ciutat i amb la voluntat de  fer de "Badalona és mou " un espai de treball conjunt entre mestres i famílies.

En aquesta trobada es va acordar escriure un manifest conjunt  on s'especificaria les demandes conjuntes dels directores de primària de centres públics de Badalona
i de FAMPAS-Badalona..També es va acordar escriure una carta a la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Badalona per queixar-nos de la retalla de les subvencions del projecte Art a l'Escola i del projecte Badasport i
una l'altre carta dirigida al Departament d'Ensenyament de la Generalitat  per denunciar la situació de l'educació pública en la nostra ciutat, després de les últimes mesures preses per el Departament  d'Ensenyament.

Per tal de fer visible la postura unitària de professors i pares en la defensa de l'ensenyament públic de qualitat ,
en la trobada amb els representants dels directors dels centres de educació infantil i  primària de la ciutat es va valorà molt positivament  la iniciativa dels "Dimarts Grocs ".
On de forma voluntària , però solidaria professors, pares i alumnes cada dimarts ens vestirem amb una samarreta groga on figuri l'eslògan SOS ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT.

Conjuntament els Directors  i FAMPAS-Badalona presentaran aquestes iniciatives 
als medis de comunicació en els propers dies i a partir d'aquesta setmana també ho faran a les ampes de la ciutat
.

Cordialment,
Marta Pocino, secretària de FAMPAS- Badalona.

2 comentaris:

  1. Quina sort viure a Badalona, amb UNA COMUNITAT EDUCATIVA preocupada per la qualitat de l'ensenyament. Ho dic amb el cor a la mà, sou un exemple a seguir. Ja que altres zones treballem per una educació millor i fem una feina important, crec que veure junts perdoneu JUNTS família-escola fa que en alguns moments cregui que no estem treballant suficientment bé.
    felicitats Badalona i espero que ús fem una visita aviat
    Gil

    ResponElimina
  2. crec que aquest afer serà molt important, donarà força a altres colectius d'altres llocs de Catalunya, no hem d'oblidar que tot és per un bé comú. Anims

    ResponElimina