divendres, 16 de setembre del 2011

12 i 18 i dimarts i dimecres i non stop

 


El passat dilluns molta gent de Badalona va participar a la concentració convocada a la plaça de Vila, per SOMESCOLA, i evidenment no van faltar el groguillos, fins i tot una mare de l'escola Llibertat, una de les primeres escoles de Badalona grogues de la ciutat, va participar en la lectura del manifest en representació de les famílies de Badalona.

 
18 de setembre

Benvolguts companys i companyes!


Aquest diumenge es convoca a Barcelona ( i a moltes més ciutats de l'estat) una manifestació en favor dels serveis públics i en contra de les retallades que estem patint en tots els camps. Retallades que ens fan pagar als i les treballadores els nostres estimats representants, més preocupats pels bancs i mercats que per construir una societat més justa i equilibrada en tots els sentits.

Com a plataforma d'educació, a Catalunya es mou creiem que és el moment de participar, d'implicar-se i de demanar explicacions des d'una posició lliure de càrregues pre-electorals.

És per això que us convidem a venir el proper diumenge 18 de setembre a la plaça Urquinaona de Barcelona (18'30 H) per tal de poder anar com a columna d'Educació (i de color GROC) cap a la plaça Catalunya on s'afegiran més serveis públics.

Esteu tots i totes convidades!!!

Porteu tambors i instruments que la liarem groga!

Atentament,

Catalunya es mou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada