divendres, 23 de setembre del 2011

Dimarts Groc 27 de Setembre


Com ja sabeu a conseqüéncia de les retallades a Badalona no s'han començat a construir les escoles que ja estaven licitades i de les que estaven pressupostades encara no se sap res.


Aquest es un problema que ens preocupar molt a les famílies, com el fet de que pel curs vinent 2012-2013 amb les places que hi ha en aquests moments a Secundària, no hi ha places suficients per escolaritzar als nostres fills.

Hem de saber quina es la planificació pel curs vinent, com ja recordareu estan pendents els Instituts-escoles...

Els grups de l'oposició ens informen que presentaran una moció al Plé de l'Ajuntament el dimarts 27 de setembre en el que demanen que es faci tot el que s'havia pactat i signat en protocols amb l'anterior govern de la Generalitat.

Per tant Fampas demanarà la paraula per expresar la nostra preocupació i que volem que es compleixin els acords. Perquè estigui qui estigui el govern els ciutadans som els mateixos i continuem tenint les mateixes carències. Volem que es compleixin aquests acords i que ens donin solucions. El que volem és ENSENYAMENT DE QUALITAT, que facin el que calgui però que ho facin.

US CONVOQUEM A TOTES I TOTES A LA PLAÇA DE L'AJUNTAMENT EL PROPER 27 DE SETEMBRE A LES 18 H., ANEU AMB LES SAMARRETES GROGUES I PORTEU PANCARTES

PER UN ENSENYAMENT DE QUALITAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada