dijous, 2 de febrer del 2012

Badalona INFO!!

El ple municipal d'aquest dimarts ha estat protagonitzat per les protestes a la plaça de la Vila. Per una banda, ciutadans i ciutadanes convocats per la Federació d’Associacions de veïns de Badalona FAVB, la plataforma Badalona es mou pels serveis públics i Badalona Indignada per mostrar el seu rebuig a les retallades als serveis públics. Quasi tres-centes persones que una vegada més sortien al carrer per reivindicar uns serveis públics de qualitat i rebutjaven les retallades en aquest sector.

+info: http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3357


COMUNICAT SUPORT

Davant els continuats comentaris, més o menys oficials, que estan sorgint sobre el futur de Badalona Comunicació, l’assemblea de la Plataforma “BADALONA ES MOU EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS” va decidir per unanimitat emetre un comunicat de suport a la continuïtat dels mitjans de comunicació públics de la nostra ciutat.

Les diferents entitats, assemblees, organitzacions i persones que formem la Plataforma estem convençuts que per una ciutat com Badalona és molt important comptar amb uns mitjans de comunicació de qualitat, independents i amb vocació de servei públic.

Reclamem a l’alcalde Garcia Albiol que deixi de jugar amb la situació d'incertesa que es viu des de fa mesos a l'empresa, tant sobre el futur dels treballadors i treballadores com del propi ens, i que faci públiques quines són les seves intencions reals.

Per la nostra part remarquem la importància de la defensa dels llocs de treball i de la producció de Badalona Comunicació. Estarem en contra de qualsevol proposta que no respecti l’actual funció social i d’entreteniment així com la qualitat de la feina que realitzen els treballadors i treballadores de la ràdio i la televisió local i la revista Bétulo.

Badalona, 12 de gener de 2012


10.245 firmes contra les retallades a l’Hospital Can Ruti


Treballadors i usuaris de l’Hospital Germans Trias i Pujol, popularment més conegut com Can Ruti, van registrar dilluns 10.245 firmes per mostrar el seu desacord amb les retallades que pateix l’Hospital.


D’aquesta manera, han volgut mostrar la seva unió i protestar per les retallades pressupostaries que va posar en marxa el govern de la Generalitat i que deixen funcionant a mitg gas els centres sanitaris de la ciutat.

+info: http://liniabadalona.comunicacio21.cat/2012/02/02/10-245-firmes-contra-les-retallades-a-l%e2%80%99hospital-can-ruti/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada