divendres, 24 de febrer del 2012

La taca d'oli no para de créixer!!

Si el moviment Groc es com una taca d'oli.. els de Badalona som la gota malaia!!! que no parem...ahir es van distribuir 1.800 samarretes per a més de 40 centres..

De Badalona els Instituts Pompeu Fabra, l'Eugeni d'Ors i La Pineda, les Escoles Baldiri Reixach , Antoni Botey, Montigalà, Port Badalona, la Jungfrau i com no!! el Josep Carner que a més vam venir a fer un cop de mà.

De fora de Badalona...una bogeria ... aquí teniu el llistat!!!

Del LLOBREGAT els megacanyeros del INS Rafael Casanova Sant Boi, INS Provençana i INS Llobregat de L’Hospitalet i l’IES Jaume Salvador i Pedrol de Sant Joan Despí.


Del VALLÈS INS Canovelles i Escola Congost de Canovelles, INS Arquitecte Manuel Raspall de Cardedeu , l’Escola del Pi d'en Xandri i l’Escola Catalunya de Sant Cugat del Vallès, INS La Romànica de Barberà del Vallès, INS Fusalba Sant Esteve Sesroviresi l’Escola Sant Martí de Cerdanyola del Vallès

De BARCELONA ciutat el CEE Dr. Folch i Camarasa, Escola Fluvià, Escola Lavínia, INS Josep Puig i Cadafalch, Escola Bogatell, Escola Oficial de Idiomes Drassanes, Institut Escola Turó de Roquetes i amb una màgnifica iniciativa les alumnes del INS Salvador Espriu.

De SANTA COLOMA de GRAMENET l’Escola Torre Balldovina que comença amb molta força,l’ Escola Primavera i l’ Escola Riera Alta.

Des TARRAGONA L’Escola Àngels Garriga del Vendrell, Escola Pla de Mar de Coma-Ruga, Escola Mare de Déu del Priorat de Banyeres del Penedès, Escola cucurull de Roda de Barà, IES Altafulla Tarragona, INS Torredembarra I l’INS El Morell.

....i de CALELLA L’ Institut Bisbe Sivilla i l’Escola Minerva de Calella i ens informem que Pineda de Mar també comença a bellugar!!!!!

Us animen a totes i a tots a treballar per estendre als vostres centres i als vostres territoris aquesta idea de treball conjunt de totes i tots els que formen par de la COMUNITAT EDUCATIVA, per un ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT!

ENDAVANT!!

2 comentaris:

  1. Espectacular aquesta feina que feu!! Enhorabona imolts ànims.

    ResponElimina
  2. No sé quin dret tenen els professors i profesores de La Pineda a queixar-se per tot... Cobren una burrada de diners públics (1800 € mensuals mínim), i et fan un servei vergonyós... I si, jo ho he viscut en propia persona. La Núria Franquesa i la seva afició per a posar en perill la salut dels seus alumnes, fent-los fer classe en condicions infrahumanes que s'arreglaria amb accions senzilles, i la baixa que es va inventar per a tenir vacances de més (és que a cas els professors no tenen prous vacances??).

    I inadmisible el cap d'estudis de La Pineda, amb la seva xuleria. Tant de bo algún dia algú de la Generalitat li envii un toc d'atenció, ja que la seva conducta no és normal.

    Considero que si les practiques (FCT) en el meu cas no van ser útils, tinc dret a repetirles. I també crec que amb el que cobren els docents (Vaig treballar per Decathlon, i un professor cobra en un mes el que jo com a venedor cobraba en 4 - 5 mesos), no els hi costa gens fer el gest de buscar una bona empresa on repetir les practiques, on si que aprengui i on em tractin bé.

    ResponElimina