dimarts, 11 de setembre del 2012

13 Setembre / Concentració al departament


13 Setembre 
Concentració  de Tota la Comunitat Educativa 
18h al Departament d'Ensenyament (Via Augusta 202 -226)


Us animem  a venir en família a la concentració a Via Augusta (Davant del departament d’educació) el dia 13 a les 18:00 per deixar ben clar que …AQUEST CURS NO COMENÇA AMB NORMALITAT!!! (Porteu el que pogueu per fer soroll i així fer-nos sentir!!)

Vine a demanar-li a la Consellera Rigau els tres objectius mínims següents:

1. Aturar l’acomiadament del professorat interí (amb tot el que això comporta: augment de les ràtios i pèrdues de grups; desatenció a la diversitat, precarització de la feina docent; modificació de l’horari lectiu i de permanència…)

2. Cobertura de les substitucions des del primer dia amb el cobrament del 100% del sou per al professorat substitut, en comptes de la cobertura parcial a partir del desè dia, tal com ha establert el Departament d’Ensenyament per a aquest curs 2012-13.

3. Establiment d’un calendari de negociacions de la resta de retallades sofertes i exigència d’un tracte digne a tota la comunitat educativa per part de l’Administració.


Perquè l’educació pública i de qualitat no està en venda ni de rebaixes, la lluita serà llarga i ha de ser de tots. Encoratgem la col·lectivitat educativa i el conjunt de la societat a avançar junts per reconquerir el que ens estan robant: la lluita és l’únic camí!!!!


Animeu-vos a venir cada vegada en som i en serem més!!!


Salut i Endavant!


Coordinadora d’Interzones http://interzonesdocent.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada