dilluns, 18 de març del 2013

III Diada de l'Ensenyament Públic de Badalona. No ens atura ni la LOMCE ni la pluja!

III Diada de l’Ensenyament Públic de Badalona
17 de març de 2013


Foto feta per Gabriel Almirante

Si les retallades en educació no ens aturen, si el tancament de centres no ens atura, si el retard en la construcció de l’escola les Ciències (per dir-ne una de tantes) no ens atura, si la LOMCE no ens atura... ho anava a fer la pluja? És clar que no, Badalona Es Mou!

Tant si neva com si plou, nosaltres no deixem mai de celebrar que tenim una meravellosa escola pública i continuarem reivindicant-la i estimant-la tal i com es mereix.

Per això, i per tercer any, la comunitat educativa de Badalona hem sortit al carrer per celebrar la Diada de l’Ensenyament Públic, amb la participació d’AMPAs, escoles, instituts i entitats de lleure de la ciutat.

Durant tot el matí, tot i la pluja, els centenars de persones que han vingut al Passeig Marítim han pogut gaudir de la mostra de tallers i d'activitats de les escoles i instituts públics, i de diferents entitats de lleure de Badalona. També han pogut participar en el flashmob “No Wert Style” i recuperar forces amb una bona xocolatada.

Gràcies a totes i tots els que heu col·laborat per fer que aquesta jornada, un cop més, sigui tot un èxit i una excel·lent demostració de que l'ensenyament públic, malgrat totes les retallades que està patint, encara gaudeix de bona salut gràcies a la lluita i a la voluntat de tota la comunitat educativa.

2 comentaris:

  1. La enseñanza es el futuro y si no nos ocupamos de ella no nos esperará nada bueno, debe ser una de las preocupaciones fundamentales.
    Un saludo desde Tot Dental

    ResponElimina