dimarts, 23 d’abril del 2013

COMUNICAT UNITARI. Juntes per l’Educació Pública Badalona


Convoquem a tota la comunitat educativa a participar a la SETMANA DE LLUITA PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE  CATALUNYA del 22 al 28 d’abril com també a la VAGA GENERAL D’EDUCACIÓ del dia 9 de maig contra les RETALLADES i la LOMCE

A totes les retallades que el ministre d’educació i la consellera d’ensenyament ja han infligit a l’educació pública en els cursos passats  i als efectes negatius de l’aplicació de la LEC, ara cal afegir-hi l’amenaça d’una nova retallada, d’una  magnitud condicionada als pressupostos generals i al dèficit permès.  que  de produir-se pot ser letal per poder continuar tenint una educació pública de qualitat.
Si a aquesta situació hi afegim la  tramitació parlamentària del projecte de llei del ministre Wert, la LOMCE, ens trobem davant del perill d’una educació pública retallada i emmarcada en un sistema educatiu estatal profundament retrògrad i reaccionari, ja que la LOMCE suposa un salt enrere que ens transporta a temps predemocràtics.  
Una nova retallada en els serveis públics pot acabar de desballestar drets tan bàsics com l’educació i la sanitat i tota la resta de serveis públics. És del tot necessari aturar les retallades i fer saber al Govern de l’Estat que volem que retiri la LOMCE de la seva tramitació parlamentària.
Per això convoquem el següent CALENDARI DE MOBILITZACIONS:
  1. SETMANA DE LLUITA PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE  CATALUNYA del 22 al 28 d’abril:
      El 23 d’abril, organitzar un Sant Jordi reivindicatiu, amb roses grogues, etc.

El 25 d’abril:
Ø  Fins les 18:30h: Pren el teu centre: tallers, debats....
Ø  18:30h: Marxa de l’Educació cap a l’Escorxador (c/Arquitecte  Fradera s/n – La Salut)
Ø  19h: Assemblea oberta
Ø  21h: Sopar de carmanyola
Ø  22h: Tancada i espais de treball

MAPA d'Accions a BADALONA

Ver #25ATomaTuCentro en un mapa más grande          
El 28 d’abrilManifestació a Barcelona que confluirà  amb Sanitat i d’altres serveis públics. El Bloc d'educació sortirà a les 11,30h de Passeig de Gràcia/Aragó. A Badalona, el punt de trobada serà a la parada de metro Pep Ventura, a les 10,30h.

  1. VAGA GENERAL D’EDUCACIÓ el dijous 9 de maig contra les RETALLADES i  la LOMCE.       
Vaga d’àmbit estatal convocada per tots els sindicats, i per tota la comunitat educativa (docents, famílies i estudiants)

Assemblea de docents de Badalona, FAMPAs Badalona i els sindicats Ustec, CCOO, UGT i CGT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada