dijous, 30 de maig del 2013

Escola les Ciències!! Fins quan aguantarà la Paciència?

EDIFICI DE L’ESCOLA BUFALÀ II (LES CIÈNCIES) DE BADALONA: REALITAT O ACTE DE FE?

El proper curs 2013-2014 els nostres fills estrenaran l'edifici nou de la seva escola, o això ens diuen des del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El Departament ens demana als pares i mares, i a tot l'equip docent —que atén 173 nens i nenes els quals ocupen actualment uns mòduls prefabricats de 576 m2 sobre un terreny de 1.265 m2—, que tinguem confiança en els seus compromisos i en les seves promeses, de nou.

I diem de nou perquè l’edifici l’havíem d’haver estrenat al mes de gener d'enguany, després a l’abril, i ara la data prevista és setembre. Són promeses i bones paraules. A canvi se’ns demana, de nou, que ens ho creiem.
La realitat, ara per ara, és: queden menys de quatre mesos per a l’inici del proper curs escolar, l’edifici de l'escola encara no s’ha acabat i el seu ritme de construcció és molt lent.

Sembla que la causa d’aquest nou endarreriment és que no hi ha diners per a l’ensenyament públic.
Exigim solucions als nostres responsables polítics, perquè ja no ens queda ni gota de paciència. No volem esperar amb el cor encongit l’arribada del dia 1 de setembre. Queden menys de quatre mesos i el rellotge no s’atura. El temps passa de manera inexorable, no és cert?

Com exerciran els nostres fills i filles el seu dret a l’educació si no hi ha edifici? El que és cert és que el nou grup de nens de P3 no disposa d'espai als mòduls.

Ja n’és conscient la nostra classe política?

Comissió d'Obres de l'escola Bufalà II de Badalona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada