divendres, 17 de maig del 2013

#StopLleiWERT #gameoWERT #WERTgonya 17M Cassolada de rebuig a la LOMCE

Avui, divendres 17 de maig de 2013, és un dia molt trist per a l'escola pública, el consell de ministres ha aprovat la LOMCE.

Una vegada més la comunitat educativa hem sortit al carrer per mostrar el nostre rebuig a aquesta llei retrògrada, franquista, antidemocràtica, segregadora, sexista, classista, mercantilista, nacionalcatòlica... (no acabaríem mai amb els adjectius, i cap d'ells seria bo).

A Badalona, famílies i docents de les escoles públiques de la ciutat ens hem concentrat a les 18h a la plaça de la vila, on hem fet una cassolada davant de l'ajuntament i posteriorment hem recorregut el carrer Francesc Layret al ritme dels timbals de la Colla Pugui Pugui de l'Escola Salvador Espriu en direcció a la seu del PP Badalona, a l'avinguda President Companys núm. 9.

Un cop davant de la seu del PP, hem penjat les nostres pancartes i hem deixat els nostres missatges "grocs" sobre la LOMCE a les portes i parets de l'edifici. 

Està clar que no ens escolten, però avui hem tornat a sortir al carrer i continuarem sent ben visibles i fent tant de soroll com calgui fins que retirin aquesta llei que no volem, ni acatarem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada