dimecres, 5 de febrer del 2014

L'AMPA de l'Escola Josep Carner fa #EscolaGroga

L'AMPA de l'Escola Josep Carner ens ha enviat aquesta entrada del seu bloc, us animem a tots els centres a que feu el mateix i ens expliqueu com us feu vostra l'escola i com feu Escola Groga.

FEM ESCOLA GROGA


L’AMPA de l’Escola Josep Carner es troba a l’antiga casa on vivien l'oficial d'oficis- vigilant (vaja...el conserge de tota la vida!) i la seva família. Per això l’anomenem la “casita”.


Fa poc que hem pintat les parets amb la intenció de crear ambients més acollidors. Teníem molt clar que el rebedor és un espai molt important perquè encara que és una zona de pas (entrada i sortida), sens dubte és el lloc que acull les mares, els pares i els alumnes, el que els dóna la benvinguda. Per aquest motiu no podia ser d’un altre color que no fos el groc. El color de les nostres samarretes i de les nostres lluites per defensar l’Ensenyament Públic.

Des de que varen començar les retallades, el centre i l’AMPA sempre hem estat units. Ara, l’11 de febrer, Badalona en Mou ens convoca a tots el centres educatius públics i a totes les AMPA a engegar una nova proposta que ens enfortirà. A l’assemblea es donarà el punt de sortida per debatre com podem fer nostra l’escola i què podem fer perquè sigui escola groga.

Ens veiem allà!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada