dilluns, 7 d’abril del 2014

El Dimoni també Edu K #SOSeducació #EscolaGroga

Com ja s’ha fet altres anys a les Festes de Maig, volem que a la plantada del Dimoni d’enguany també es vegi el groc de la lluita per l’Ensenyament Públic.

La proposta és ben senzilla tant per a les escoles que cada any porten els dimoniets a la platja com per a les que aquest any s'animen a fer-ho per primer cop. Es tracta de fer els dimoniets com sempre, deixant fluir la imaginació dels alumnes, mestres, mares i pares. Només cal afegir dos elements que siguin comuns en tots els dimoniets de les escoles públiques. S’hauria d’afegir una llança en forma de llapis i un escut en forma de la xapa del SOS. Així tots els dimoniets aniran ben equipats per tombar el gran Dimoni que vol carregar-se l’Ensenyament Públic.

És una proposta que vol engegar el treball en xarxa de les Escoles Grogues, tot començant per posar-se d’acord en fer aquesta acció concreta. Requereix també l’aprovació dels claustres de les escoles amb l’ajuda de les AMPA per portar-lo a la pràctica. En definitiva, tot un treball en equip.

Cal fer una bona difusió per arribar a tots els centres. A la diada de l’Ensenyament Públic es farà un taller explicatiu, es portarà una figura gran i podem fer tallers de llapis i escuts per avançar la feina. 

Què us sembla? Juntes podem fer #Escola Groga.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada