dijous, 3 d’abril del 2014

Somescola.cat es presenta a Badalona


Dijous 3 d’abril a l’IES Eugeni d’Ors a les 19.30h
Desenes d’entitats educatives de la ciutat donen suport a la convocatòria per defensar el model d’escola catalana

Avui dijous 3 d’abril Badalona viurà un acte de defensa del model educatiu català. La plataforma Somescola.cat ( que agrupa centenars d’entitats educatives, culturals, socials i de defensa de la llengua) es presentarà a Badalona en un gran acte públic a l’IES Eugeni d’Ors (Avinguda del Maresme, 192. Metro Sant Roc L2) a les 19.30h de la tarda. Totes les entitats de la xarxa educativa local que donen suport a Somescola.cat seran presents en aquest important acte de ciutat.
L’acte servirà per visualitzar el suport i defensa de la comunitat educativa de Badalona del model d’immersió lingüística que s’ha demostrat com un èxit en els darrers 30 anys. Com es recorda des de la plataforma “la immersió lingüística és el resultat de les reivindicacions de moltes famílies que volien per als seus fills i filles l’oportunitat d’aprendre el català i de facilitar la seva integració en la comunitat”.
Somescola.cat fa èmfasi en el fet que és en ciutats com Badalona, que han fet de l’acollida de persones vingudes d’arreu un dels trets identitaris, on es demostra que “la immersió lingüística és una eina d’igualtat d’oportunitats i de cohesió social”.

Aquest acte també pretén servir per denunciar els atacs que aquest model educatiu d’èxit i cohesionar ha tingut en els darrers temps per part d’instàncies judicials i polítiques, com la pròpia Llei Wert. 

Si entreu a aquest enllaç podreu accedir a tota la informació i fer l'adhesió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada