dijous, 22 de maig del 2014

FEM CADENA, QUE NO ENS ROBIN EL P3 I L'ASCENSOR: #SISI A LA PÚBLICA

La comunitat educativa de Badalona es relliga en defensa de l'educació pública unint les escoles Josep Carner i Baldiri Reixac

Més de 50 entitats de Badalona i d'arreu han donat resposta a la crida feta per l'assemblea permanent #TotsSomBaldiriReixac per defensar l'educació pública de qualitat.

Gent del barri, gent de la ciutat, de les escoles i instituts, de les entitats, de les associacions, és a dir, la ciutadania s'ha concentrat a la sortida de les escoles Josep Carner i Baldiri Reixac i ha ocupat els carrers Juan Valera, Austràlia, Brasil..., fins a unir-se a la plaça del Che. Gent de totes les generacions, orígens, cultures i ideologies ens hem unit, amb la samarreta groga, per tenyir els carrers dels barris de Llefià i la Salut de raons i força per defensar l'escola pública.

La força de la cadena s'ha fet sentir a l'assemblea celebrada posteriorment on s'ha rebut amb cert escepticisme la notícia que la Generalitat, finalment, s'està plantejant la possibilitat de construir un ascensor provisional a l'espera de l'eliminació definitiva de les barreres. Promesa que ja ha estat feta, al llarg dels darrers tres anys en diverses ocasions, i que mai s'ha arribat a fer realitat. 

Generalitat, per altra banda, no vol considerar encara la possibilitat de mantenir el segon grup de P3 de l’escola Baldiri Reixac, només vol respondre les reclamacions de les famílies afectades i no vol entendre que aquest no és un problema individual sinó que la lluita del Baldiri Reixac és una lluita en contra de la privatització de l’escola pública.

L’Assemblea Permanent ha acordat seguir la lluita fins aconseguir les dues reivindicacions de la comunitat educativa i mantenir el calendari de mobilitzacions:
  • Divendres 23 a les 9 del dematí concentració prèvia a l’escola Baldiri Reixac per anar posteriorment al servei territorial de Barcelona comarques al carrer Casp, 15. 
  • Dissabte festa de l’escuma a l’escola. 
  • Assemblea diària a les 17h.
L’Assemblea Permanent de l’escola Baldiri Reixac 
Badalona, 22 de maig 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada