divendres, 10 d’abril del 2015

DIADA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA DE BADALONA

Diumenge 19 d'abril de 11h a 18h | Parc de Montigalà

enllaç: http://www.fampasbadalona.org/fampas/web/?p=663

El proper diumenge celebrem la 5a Diada de l'educació pública a Badalona,i ho farem amb moltes novetats!

Més de 15 actuacions dels nens i nenes i també famílies de les diferents escoles públiques de la ciutat, que participaran mostrant alguna de les moltes activitats extraescolars que es fan diàriament a les escoles. Més de 20 AMPA de la nostra ciutat hi participen amb la organització de tallers.


NOVETATS

Canvi de Lloc! Aquest any hem decidit canviar el lloc i organitzar la Diada al Parc de Montigalà per dos motius, primer per reforçar les reivindicacions de construcció que estem fent a la zona educativa de Montigalà i després perquè defensem que s'ha de diversificar l'organització d'actes festius a tota la ciutat. 

Ampliació horari! Degut a la gran afluència d'altres anys, hem decidit allargar les activitats durant la tarda.

Fideua Popular! A partir de les 14h, farem una pausa per celebrar un gran dinar popular, amb un preu molt econòmic, l’elaboració anirà a càrrec d’un equip de docents i famílies molt salades!! El preu dels tiquets serà de 5€ i es podran adquirir a partir de les 10:45h

Concert! A les 11h de matí començarem a un concert molt especial amb “The Git and Jalis”

RESUM PROGRAMA | La jornada començarà amb molt de ritme amb la batucada d’alumnes del INS Enric Borràs, Xocolatada i tot seguit concert a càrrec del grup “The Git and Jalis” format per mares i pares de l’escola Gitanjali, després es succeiran les actuacions de diferents extraescolars, conta contes, i Cercavila amb la batucada Pugui-Pugui, formada per mares, pares i alumnes de l’escola Salvador Espriu i per acabar el matí! el ball de la cancò d’enguany “GrocTown UP!” una versió groga de la “Uptown funk” de Bruno Mars, lectura del manifest conjunt i una altra novetat! Fideua Popular!. Per la tarda continuaran les activitats fins a les 18h.

CARTELL | El cartell que enguany ha estat dissenyat per Gustavo Pacheco, que va ser l’alumne del EASD Pau Gargallo guanyador del concurs per la imatge corporativa de FAMPAS el passat curs. També s’ha encarregat de la elaboració del programa i tota la cartelleria de la Diada.


MOLT A CELEBRAR I MOLT A FER | Durant aquest curs hem avançat ens punts encallats  des de fa molt temps a la nostra ciutat, com son la incorporació en els pressupostos de la Generalitat del INS Ventura Gassol i l’acondicionament de la 3a planta de INS La Llauna, el manteniment dels grups de P3 amenaçats de l’escola Pau Picasso i l’Escola Pere de Tera, la construcció de l’ascensor de l’Escola Baldiri Reixac, compromís de la Generalitat i Ajuntament per fer un estudi per la conversió de l’antic edifici de l’escola Lola Anglada. Tot això ens anima a continuar treballant, en primer lloc per aconseguir una concreció de la planificació de les actuacions que ja tenen partida pressupostaria assignada,  i també per avançar en la incorporació d’actuacions urgents en els propers pressupostos, també per garantir l’accés als centres adscrits de Secundària, per garantir places de p3 públiques per a tothom, per garantir que els i les nostres alumnes siguin educats en Llibertat sense imposicions ni manipulacions partidistes, per una educació pública de qualitat.

GrocTown UP! | Ja tenim la cançó de la 5a DIADA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA, i com ja és tradició hem versionat un "HIT del moment" per l'ocasió, enguany hem triat "Uptown funk" de Bruno Mars, sota el títol de "GrocTown UP!" fem un repàs de la situació en l'educació a Badalona i encoratgem a la gent a posar-se la samarreta groga "SOS".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada