dilluns, 16 de maig del 2011

Seguim!!! hem d'anar plegats!!!

Estimades i estimats mestres, mares, pares, alumnes i, en definitiva, tota aquella persona que s’hagi pogut identificar en algun moment amb el color groc i amb el seu tarannà en l’organització i la mobilització per un ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT!

Us convoquem a realitzar una petita assemblea degut a l’èxit que ha tingut aquesta última concentració entorn les retallades a l’escola pública i la necessitat que trobem de poder parlar de com ha anat tot el procés de mobilització i com ha de ser el nostre futur, les futures mobilitzacions i la possibilitat de tancar el curs amb un acte reivindicatiu/festiu que ens faci agafar empenta i força per al curs que ve.


En resum, podem esdevenir un moviment amb cap i peus? Un moviment transparent amb un únic objectiu? Podem moure’ns plegats per una educació pública de qualitat?
ASSEMBLEA GROGA:
Dimecres 18 de maig, 19h
4 Gats, c/ Montsió , 3 08002 Barcelona
Us hi esperem!!
Us passem una petita ordre del dia:
1.- Valoració de la manifestació i del procés mobilitzador del dia 14 de maig.
2.- Futur com a plataforma/plataformes.
3.- Futures mobilitzacions.
4.- Curs 2011/2012
El lloc de trobada serà el bar ELS QUATRE GATS el proper 18 de maig (Carrer de Montsió, 3) al centre de BARCELONA, a les 19h.

El GROC ja no és un color o una samarreta, és una forma de defensar tots junts un
ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT

3 comentaris:

  1. no se si podre anar, peró per descomtat que podeu contar amb mi y la meva filla de 4 anys per les darreres concentracions o actes que es poguin fer. Per la meva part estic intentant que tots els colegis de llefia( badalona), ens concentrin tots el dimarts per la tarde a la Plaza Trafalgar fins a final de curs, i si continuem aixi començariem un altre cop quan comenci el curs vinent.

    ResponElimina
  2. Hem de fer fort el moviment amb les ampas que som les que tenim capacitat de mobilitzar més gent. I més quan ens treuen la sisena hora a la pública, deixant sense reforç els nostres fills, anant gent a l'atur... Els pares i mares hem de lluitar pels drets dels nostres fills!!

    Marta

    ResponElimina
  3. Hem de fer fort el moviment amb tothom. Si no hi ha tothom implicat no hi ha moviment ni aquí ni a cap lloc. Tots i totes som importants!!!

    David

    ResponElimina