dimarts, 26 de juny del 2012

El ple debat el futur de l'Escola Montigalà i FAMPAs intervendrà per denunciar el brutal increment del 44.7% del preu de les Escoles Bressol Municipals

Els pares i mares de l'Escola Montigalà han enviat aquesta carta als regidors de l'Ajuntament de Badalona perquè coneguin la nostra problemàtica i les nostres peticions. El ple municipal debatrà dimarts 26 de juny una moció per demanar a la Generalitat que acceleri la construcció de l'edifici nou.
Benvolgut senyor/a
Som els pares i les mares de l'Escola Montigalà, a Badalona. Ens adrecem a vostè novament per apel.lar a la seva col.laboració per aconseguir un compromís per tirar endavant la substitució dels barracons en els que s'amunteguen els nostres fills des del 2009 per un edifici nou. Aquest assumpte està previst que es debati aquest dimarts en una moció al ple de l'Ajuntament de Badalona per a la qual els preguem el màxim de consens tot pensant en el benefici que suposaria per a prop de 200 famílies que hem estat víctimes directes de les retallades per reduir la despesa pública. Aquesta moció suposa per a nosaltres una altra oportunitat per avançar en el projecte després que el Parlament hagués rebutjat al maig una proposta de resolució que ens va causar una profunda decepció a tots nosaltres. 
Vam matricular els nostres fills en aquesta nova escola creada el 2009 amb la il.lusió de participar en un projecte educatiu engrescador i amb futur. El compromís polític de l'Ajuntament i de la Generalitat es va plasmar en un acord del Cosell de Govern el 2 de març del 2010 per començar les obres de l'edifici definitiu aquell mateix any. Però el projecte es va aturar quan les obres estaven a punt de ser adjudicades.
Els nostres fills es troben ara apilats en barracons i sense cap horitzó per tenir la nova escola compromesa. Per culpa d'això, els nostres fills han de fer classe en instal.lacions precàries, amb un entorn inadequat i fins a aquest curs no disposaven de biblioteca, ni de pista per practicar esport, ni d'espais diferenciats per edats. Són alumnes de segona i amb menys oportunitats que la resta. Davant del greuge que suposa aquest fet, li demanem el seu suport per aconseguir que els nostres fills puguin estudiar amb tots els seus drets el més ràpidament possible.
Gràcies per la seva comprensió i ajuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada