dijous, 21 de juny del 2012

Una nova retallada de l’ajuntament de Badalona


El govern del  PP de l’ajuntament de Badalona ha decidit eliminar els traductors i mediadors que donaven servei a les escoles de Badalona


El govern de Xavier Garcia Albiol ataca de nou  la qualitat educativa i posa traves a la integració i cohesió social suprimint pel curs 2012-2013 tots els traductors i mediadors que donen suport a les escoles de la ciutat.

El paper dels mediadors i traductors ha estat molt important en els darrers anys. Ha facilitat la integració a l’escola i a la societat de molts alumnes i famílies i ha col·laborat amb el centres en el seu treball per la cohesió social.

Una vegada més el govern del PP treballa en contra dels projectes de l’escola pública de la ciutat, es nega a reconèixer al paper fonamental que l’escola juga a favor de la convivència i utilitza als estrangers com arma electoralista sense importar-li les conseqüències socials i educatives  què poden tenir  pel conjunt de ciutadans i ciutadanes que avui viuen a Badalona.

La plataforma BADALONA ES MOU denuncia, una vegada més,  les polítiques de confrontació del PP, reivindica  el treball de la comunitat educativa de la ciutat a favor de la cohesió social i reitera el seu compromís de lluita per la qualitat de l’escola pública.


Fa menys d'una setmana coneixiem l'abast de la pujada en el preu públic de les Escoles Bressols Municipals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada