dimecres, 27 de juny del 2012

Dels 3.000.000€ dels Llibres el 5.8 % per la Bressol


notícia LaVanguardia 27 juny 2012
http://www.lavanguardia.com/local/20120627/54316435872/fampa-badalona-reclama-ayuda-guarderias.htm

Aquí teniu el text llegit al Ple:


Intervenció de FAMPAS-Badalona al PLE de l’Ajuntament el dia 26 de juny de 2012

TEMA : Pujada de taxes de les escoles bressol municipals

Es responsabilitat de les administracions públiques i entre elles de l’Ajuntament de Badalona  de vetllar pel benestar de la seva població, que ha votat als seus representants i els ha legitimitat. Sou responsables de garantir els nostres drets i els nostres deures. Paguem impostos i vosaltres els gestioneu. Entre tots ens hem dotat d’uns serveis públics dels que estem orgullosos .

I a vosaltres us correspon garantir l’accessibilitat a aquest serveis amb  igualtat de condicions per tothom.

Què són les escoles bressol públiques de Badalona ? Un servei car i molt  valuós, una part del sistema educatiu públic de Catalunya  i on l’accessibilitat en igualtat de condicions per tothom ha quedat malmesa per la negativa de l’Ajuntament de Badalona d’assumir  una mica més, de aquella part que ja no assolirà la Generalitat, pel cop d’efecte que el Govern de l’Estat Espanyol s’ha marcat a Madrid anul.lant les partides per l’educació de 0 a 3 anys. 

Venim  aquí perquè volem un Gest de l’Ajuntament de Badalona vers aquestes famílies que han confiat l’educació del seus fills de 0 a 3 anys , la seva socialització, la possibilitat de conciliar la seva vida laboral amb la familiar ,en les escoles bressol públiques de Badalona: Uni Dori, Pam i Pipa, Viroltet, Ralet ralet i Nero nas.
I hem vingut aquí per les futures famílies.

Venim  aquí perquè volem un Gest de l’Ajuntament de Badalona.

Perquè han de ser només els pares que assumeixin la part més grossa de la quantitat que ha deixat de donar la Generalitat  pel manteniment de les places escolars de les escoles bressol municipals quan en ningun moment hem deixat de pagar els nostres impostos ? Per què els cops de la crisi  ha de ser sempre assolit per les famílies ?

Volem que aquest govern actual de l’Ajuntament de Badalona TROBI- DESVIÍ una partida de diners suficient per poder baixar les quotes , que el proper curs , han de pagar les famílies matriculades a les escoles bressol municipals de BADALONA ,aprovades en últim PLE.

 REPETEIXO

Per nosaltres l’educació de 0 a 3 anys és primer cicle de l’educació infantil del nostre sistema educatiu i per vostès ?

Només el desviament de 175.525 euros el  euros de la partida “subvencions amb fins educatius “destinada a la gratuïtat de llibres de text pels alumnes de primària i  de l’ESO de la ciutat Badalona ja es podria absorbir  la partida renegada per la Generalitat pel manteniment de les places escolars de les escoles bressol municipals i mantenir els preus actuals pel proper curs a les famílies matriculades en aquest centres educatius. 

RESPOSTA  de l'Alcalde de Badalona
Ja hem fet prou. Les noves taxes se semblaven  molt a d'altres municipis. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada