divendres, 8 de febrer del 2013

FAMPAS-BADALONA: Ajuts llibres de text

FAMPAS-BADALONA  / NOTA DE PREMSA                                                               

La  Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Badalona no ha complert amb el compromís que ens presentaria la proposta "Programa de l'ajut de llibres de text" a la Junta de Directors i Fampas-Badalona.

Ens ha sobtat saber que  l'Ajuntament de Badalona  ha enviat als mitjans de comunicació una nota de premsa informant que convoca per dimarts de la setmana vinent un Ple Extraordinari, per aprovar el Programa de l'ajut pels llibres de text.

Desprès de moltes reunions, moltes hores dedicades per part de les famílies i direccions ens ha sorprès assabentar-nos que ja ho tenen tot fet i elaborat, i no ens han donat l'oportunitat de veure'l abans de presentar-lo al Ple. En les reunions que hem tingut Fampas amb la Regidoria sempre ens havien assegurat que una vegada enllestit el projecte ens ho presentarien per poder opinar.

La reutilització o socialització de llibres a cada escola i institut són diferents. Hi ha realitats i projectes educatius diferents. Per això s'havien compromès que no ho tirarien el projecte cap endavant sense abans donar-nos la possibilitat de valorar-lo.

El que nosaltres sempre hem demanat que és que arribi a tothom i que no surti perjudicada cap família, però sobretot les famílies amb menys recursos.

Ara només ens queda esperar i veure que es decideix al Ple. 

Montse Conejo / Presidenta de Fampas 


Visualitza i descarrega: Informe FAMPAs / Llibres de text 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada