dilluns, 11 de febrer del 2013

On son el diners de l'Escola Les Ciències de Badalona?

Som unes famílies de segon de primària de L’escola Les Ciències,molt amoïnades per el futur escolar dels nostres fills i filles.

Després de 5 anys de continua espera, multitud de reunions, algunes xerrades, 1 cassolada, més reunions, falses promeses i moltes mentides,.......varem aconseguir l’inicií, el mes d'abril de 2012 de la construcció de la NOVA ESCOLA LES CIÈNCIES, amb termini d'execució d'obra de 8-9 mesos de construcció.

Al Novembre de 2012, s’informa a totes les famílies matriculades a l’escola Bufalà II (Les Ciències) PREFABRICAT, que s’endarrerien les obres 3 mesos i per això, el trasllat no és farà a la data marcada anteriorment.

Ens van prometre que l’obra estaria finalitzada el PRIMER TRIMESTRE DEL 2013, i es faria el trasllat dels BARRACONS del carrer Molí de la Torre nº 96,instal·lats des de l’Agost 2008.

La nostre sorpresa es que les obres estan parades per falta de pagament, així ho manifesten els dos treballadors que hi ha assentats els terrenys de la obra.

Disposem dunes instal·lacions nefastes i poc segures per els nostres fills i filles i no sens oblidi que on vàrem començar 25 infants avui som uns 200 alumnes, testa P3 fins ha segon de primària.


Ja està bé, després de 5 cursos continuem sense tenir els DRETS i ESPAIS que la resta de escoles de Catalunya.

Una vegada més ens preguntem ON SON ELS DINERS DE LA NOSTRE ESCOLA???

Algú ens ha de donar una explicació ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada